Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Nyheter
Hjem > Nyheter > Innhold

Rollen av bio-organisk gjødsel

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Jan 05, 2018

Mikrobiell gjødsel og biologisk organisk gjødsel, i tillegg til rik huminsyre, fulvinsyre og aminosyrer inneholder alle et stort antall gunstige mikroorganismer, det kan ikke bare justere og forbedre jorda, forhindre jordkomprimering, balansere jordens pH, hindre spredning av ondartede bakterier, redusere forekomsten av plantesykdommer og skadedyr, men også med fuktighet, temperatur, effekten av økende fett. Samtidig har den synergistiske effekten av mikrobiell gjødsel og biologisk organisk gjødsel på NPK-sammensatt gjødsel gjort det nødvendig for oss å oppnå organisk (høyt innhold av organisk materiale), uorganiske (store, mellomstore og sporstoffer) Mikrobielle bakterier (Bacillus subtilis , Bacillus licheniformis, Bacillus megaterium, Bacillus gelé, Trichoderma, fotosyntetiske bakterier, etc.), balansen mellom befruktning, ernæring og befruktning.


1, den synergistiske effekten av nitrogengjødsel


Det meste av nitrogenholdig gjødsel er hovedsakelig ammoniumbikarbonat og urea. Ammoniumnitrogen er ustabil i naturen og svært flyktig. Etter å ha blitt blandet med bioorganisk gjødsel, har den bioorganiske gjødsel sterke funksjonelle grupper som karboksylgruppe og fenolisk karboksylgruppe, og har sterk ionbytterkapasitet og adsorpsjonskapasitet, kan redusere tapet av ammoniumnitrogen. Amid-nitrogengjødsel, nitrogen inneholdt ved ureasekresjonen av urease-dekomponering i ammoniumkarbonat etter at plantene kan absorberes. Hvis amidkvoten i den alkaliske jorda, vil dekomponeringen av ammoniumbikarbonat også bli forårsaket av tapet av flyktig natur, hvilket amidkvoteutnyttelse ikke er høyt en av årsakene. Amid nitrogen kombinert med biologisk organisk gjødsel, har amidkvote åpenbare synergier. For det første, aktiviteten av urease, reduserer dekomponeringen av amido nitrogen, reduserer fordampning; den andre er med amidkvote-dannelseskompleks og gradvis nedbrytes for å frigjøre nitrogen, slik at effektiviteten av amidkvikt for å utvide biologisk organisk gjødsel samtidig. Aktivitet kan fremme planterotutvikling og in vivo nitrogenmetabolisme og fremme nitrogen absorpsjon.


2, den synergistiske effekten av fosfatgjødsel


Tilgjengelig fosfatgjødsel på jorda, løselig fosfor er lett løst i jorda, i sur jord blir fosfor hovedsakelig festet av frie jern- og aluminiumioner; I alkalisk jord er fosfor hovedsakelig kalsiumfiksering, resultatene av omdannelse av tilgjengelig fosfor til forsinket frigivelsesfosfor. Selv ugyldig fosfor er sesongbasert fosforutnyttelse kun 10-20%. Etter at biologisk organisk gjødsel ble tilsatt, kunne fikseringen av vannoppløselig P reverseres, den forsinkede og ineffektive konvertering av tilgjengelig P kunne bli redusert, og det organiske materialet oppløst og oppløst økte P-avstanden i P i jorda og fremmet absorpsjonen av P ved rotsystemet.


3, den synergistiske effekten av potash


Organisk materiale inneholder funksjonelle grupper kan absorbere kaliumionlagring, både for å forhindre tap av vann i jord og lekningsjord, men også for å forhindre fiksering av leire i leire. Noen deler av organisk materiale som huminsyre, huminsyre, lavmiksyre, kaliumsilikat, kaliumfelspar og andre mineraler har en oppløsningseffekt, du kan gjøre det sakte nedbrytning, øke utslipp av kalium og forbedre innholdet av tilgjengelig kalium.


4, synergier av gjødsel


Det er en betydelig mengde sporreserver i jorda, men på grunn av antagonismen av elementene og jordens fikseringseffekt og den kjemiske kombinasjonen av visse syradikaler, kan for få effektive deler absorberes av plantene. Organisk materiale og uoppløselige sporstoffer kan forekomme kompleksasjonsreaksjon for å generere oppløselig, lett absorbert av organiske syre sporelementkompleksene, bidrar til absorpsjon av planterøtter og fremmer planteabsorpsjon av sporstoffer fra røttene til luftdel. Overføring, fra noen blader til andre blader spredt.E-post: info@agronaturetech.com

Contact Us

Legg: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-post: info@agronaturetech.com

Internett: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd