Xi'an Naturetech co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Nyheter
Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyreforbedring

Xi'an Naturetech co, Ltd | Updated: Aug 02, 2017

Aminosyrer har stor effekt på vekst og utvikling av avlinger. Aminosyre Mange landbrukspersonale sier at aminosyrer er "rotgjødsel". Hovedvirkningen på rotsystemet er å stimulere divisjonen og veksten av roten meristemceller, Sekundær rot økt, rot økt, Aminosyre roten forlengelse, og til slutt føre til avling absorpsjon av vann og næringsstoffer kraftig forbedret.

Aminosyrer i anlegget etter at planten har stimulert hovedrollen i økningen i respiratorisk styrke, økt fotosyntese, en rekke enzymaktivitet økt, Aminosyre slik at frukten på forhånd farger moden, høyt utbytte og øker produksjonen.

Øk plantebestandigheten mot fosfor og kalium; Aminosyre forbedrer plantebestandighet; plantevækst, spesielt fotosyntese har en unik rolle i å fremme, kan det øke planten klorofyllinnhold, forbedre enzymaktiviteten, fremme karbondioksidinntrenging, aminosyre slik at mer overflødig fotosyntese, for å forbedre avlingskvaliteten, øke innholdet av Vc og sukker har en viktig rolle.

Aminosyre er den mest grunnleggende substansen som utgjør det biologiske proteinet og er relatert til livsaktiviteten. Det er den grunnleggende enheten av proteinmolekyl i organismen, og den er nært knyttet til den biologiske livsaktiviteten. Det har en spesiell fysiologisk funksjon i antistoffet. Aminosyre er et av de uunnværlige næringsstoffene i kroppen.

(Nitrogen, fosfor, kalium, jern, aminosyre kobber, mangan, sink, aluminium, bor osv.) Som er nødvendige for vekst og utvikling av plante, aminosyre ved å bruke aminosyren som substrat, ved hjelp av sin store overflateaktivitet og adsorpsjon og retensjonsevne, Gjennom kompleks og kompleks dannelse av organisk, uorganisk kompleks. Denne gjødsel kan ikke bare opprettholde et stort antall elementer av langsom frigivelse og full bruk, Aminosyre, men også for å sikre stabiliteten av sporstoffer og langsiktig effekt. Det har en god effekt å øke plantens respirasjon, forbedre plante redoks prosessen og fremme plantemetabolisme.

Det kan fremme fotosyntese og dannelse av klorofyll, og det kan fremme og aktivere de fysiologiske og biokjemiske prosessene som oksidens aktivitet, Aminosyre aktiviteten til enzymet, frøspredningen, næringsopptaket og rotveksten og utvikling. Spesielt er dets affinitet for planter sammenlignbare med andre stoffer. Aminosyre Effektiviteten av aminosyre gjødsel sett av langsiktig organisk gjødsel, gjødsel rask, bio-gjødsel stabilitet og effektivitet av mikro-gjødsel som helhet. Her er hoveddiskusjonen av gjødsel i anvendelse av aminosyrer i landbruket.

Fremme dannelsen av jordaggregater: Jordaggregater er grunnenheten til jordstruktur. Bruk av aminosyrer kan forandre jordsaltinnholdet er for høyt, Aminosyre alkaliske for sterke, svært spredte jordpartikler, jordstruktur av de dårlige fysiske og kjemiske egenskaper, og fremme dannelsen av jordaggregater, anvendelse av aminosyrer, Jordens masse tetthet redusert betydelig, Aminosyre total jordporøsitet og Den tilsvarende økningen i vannholdingskapasiteten vil bidra til å forbedre jordvannets og gjødselenes evne til å skape gode forhold for vekst og utvikling av planterot.


Contact Us

Legg: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-post: info@agronaturetech.com

Internett: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech co, Ltd